Vege Vibes Oy (y-tunnus 2926561-9) (jäljempänä Ohmygoodness) myy verkkokursseja luonnollisille tai juridisille henkilöille (jäljempänä asiakas). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina. Tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Tilaamalla sivustolta hyväksyt, että lisäämme sähköpostisi uutiskirjelistallemme. Mikäli et halua hyväksyä uutiskirjelistalle lisäämistä, niin olethan yhteydessä hello@ohmygoodness.fi.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: hello@ohmygoodness.fi

Tilaaminen

Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

Laskutus

Voit ostaa Maksullisen tilauksen suoraan Verkkokaupasta tai kolmannen osapuolen kautta joko 1) maksamalla tilausmaksun ennakkoon kuukausittain tai muulla aikavälillä, joka ilmoitetaan sinulle ennen ostoa, tai 2) ennakkomaksulla, jolla voit käyttää palvelua tietyn ajanjakson (”Prepaid-jakso”). 3) Koodilla, jolla saat tietyn alennuksen ja kun alennusaika päättyy, jatkuu tilaus suoraan normaalihintaisena. 

Vege Vibes Oy voi ajoittain muuttaa Maksullisten tilausten hintaa, mukaan lukien toistuvat tilausmaksut, Prepaid-jakso (maksamattomille jaksoille) tai Koodit. Tällöin  Ohmygoodness ilmoittaa sinulle ennakkoon hinnanmuutoksista ja kertoo tarvittaessa myös, miten muutokset hyväksytään. Hinnanmuutokset tulevat voimaan seuraavan tilausjakson alussa hinnanmuutoksen päivämäärän jälkeen. Sovellettavan lain mukaisesti hyväksyt uuden hinnan jatkamalla Online-palvelun käyttöä sen jälkeen, kun hinnanmuutos on tullut voimaan. Jos et hyväksy tätä hinnanmuutosta, sinulla on oikeus kieltäytyä muutoksesta peruuttamalla Maksullinen tilaus ennen kuin hinnanmuutos tulee voimaan. 

Jos rekisteröidyt Maksullista tilausta varten, voit muuttaa mieltäsi mistä tahansa syystä tai ilman syytä ja saada hyvityksen kaikista suorittamistasi maksuista neljäntoista (14) päivän kuluessa siitä, kun rekisteröidyt palveluun (”Harkinta-aika”), seuraavien mukaisesti:

  • Jos rekisteröidyt Kokeilujaksoa varten, hyväksyt sen, että kyseiseen Kokeilujaksoon liittyvän Maksullisen tilauksen Harkinta-aika päättyy neljätoista (14) päivää sen jälkeen, kun olet aloittanut Kokeilujakson. Jos et peruuta Maksullista tilausta ennen Kokeilujakson päättymistä, menetät oikeutesi peruuttaa sen ja valtuutat Ohmygoodnessin veloittamaan sinulta sovitun hinnan automaattisesti joka kuukausi, kunnes peruutat Maksullisen tilauksen.
  • Jos ostat Maksullisen tilauksen ilman Kokeilujaksoa, valtuutat Ohmygoodnessin veloittamaan sinua automaattisesti joka kuukausi, kunnes peruutat tilauksen. Hyväksyt, että Harkinta-aika on voimassa neljäntoista (14) päivän ajan ostoksesta lähtien, mutta se päättyy, jos käytät Online-palvelua kyseisenä aikana.
  • Jos ostat maksullisen tilauksen koodilla, valtuutat Ohmygoodnessin veloittamaan sinua normaalihinnalla joka kuukausi alennetun hinnan jälkeen kunnes peruutat tilauksen.